Alexandru Ciochia

Realizator LynxTV

Alexandru Ciochia este co-fondator si manager al Lynx Radio & TV. Proiectul Lynx a fost lansat in iunie 2006, fiind prima media audio-vizuala comerciala exclusiv online din Internetul romanesc.

De asemenea, din 1995, Alexandru Ciochia este presedinte al Asociatiei Junior, organizatie neguvernamentala care ofera programe de training si suport pentru tinerii interesati sa dezvolte proiecte in zona media audio-vizuala, fotografie si arta cinematografica.

Are peste 15 ani de experienta ca trainer de traineri.

Si-a inceput cariera in media la 18 ani, la Radio Romania Tineret. A lucrat ca reporter de actualitati la TVR si a coordonat, in calitate de redactor sef, revista Atitudini, publicatie editata de CENTRAS si adresata profesionistilor sectorului neguvernamental non-profit din Romania.

A proiectat si coordonat campanii locale si regionale cu obiective in zona coeziunii sociale, a prevenirii abandonului si a combaterii discriminarii.

Emisiuni

Daca te uiti la televizor, ai impresia ca Romania e doar despre accidente auto și show-uri politice. Dar nu, nu e chiar asa! Romania e si despre acei oameni care pun mana si fac lucrurile sa se intample. Av...

(mai mult...)
Forum TV

Interviuri

Stirile din ultimii ani ne arata ca Romania nu-si mai poate permite sa bata pasul pe loc. Forta de munca pleaca si nu se mai intoarce. Asta in timp ce ne confruntam cu un nivel ridicat de saracie. Solutiile ...

(mai mult...)
Doina Crangasu: Cum pot deveni ONG-urile mai puternice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *