Despre Pastila

Am doua melodii preferate. Prima se numeste „nu pot”, iar a doua… „nu stiu”. Le aud si le fredonez zilnic. Si, de obicei fac asta, ori de cate ori, sunt pusa in situatia in care e nevoie sa fac ceva nou, ceva ce n-am mai facut.

Ei, atunci incep sa cant din ce in ce mai tare ca nu pot. Vin chiar si la microfon… ca sa fiu sigura ca ma aud. 🙂

Si tot asa… pana cand obosesc.

Si cand obosesc, ma bag la somn.

Dorm putin, ma trezesc si apoi incep din nou.

Asta pana cand trec orele, zilele, saptamanile, lunile, anii. Si, la un moment dat, incep sa ma intreb: oare de ce nu am facut mai multe pana acum? Puteam sa fac mai mult si totusi n-am facut.. de ce?

Si atunci, incep din nou sa cant: „pentru ca nu pot, pentru ca nu stiu.”

Si-mi dau seama ca asta e solutia care imi garanteaza o batranete plina cu regrete.

Din fericire, nu-mi plac dramele si am un prieten ceva mai intelept, care atunci cand ma aude ca nu pot sa fac un lucru, imi adreseaza o simpla intrebare: Cat timp? Cat timp te-ai antrenat pentru lucrul asta despre care spui ca nu stii cum sa-l faci?

Ups.

Moment in care… de cele mai multe ori, constat ca eu nici macar nu am incercat. Mi-a fost atat de frica sa nu dau gres incat n-am mai facut nimic. Frica de esec m-a tinut pe loc.

———————————————————————————————————————-

Si am tinut sa va impartasesc fragmentul asta de viata pentru ca stiu ca nu sunt singurul om care trece prin asta. Cred ca multi dintre noi ajungem sa nu facem lucruri pe care ni le dorim.

Dar asta e o capcana. O capcana care vine la pachet cu multe regrete. Si cred ca frumusetea vietii nu sta in regrete, ci dimpotriva, cred ca suntem cu adevarat vii abia atunci cand avem curajul sa cunoastem necunoscutul. Sau macar sa-i dam o sansa.

Asa ca, nu spune ca nu poti sa faci un lucru pana cand nu incerci sa-l faci.

S-ar putea sa ai o surpriza placuta si sa-ti dai seama ca nu-i chiar atat de imposibil.

Cu bine,

Loredana

Realizator

Loredana Boghiu este Realizator de emisiuni si Communication Officer Lynx TV Romania. In 2012 a intrat in echipa Lynx si de atunci a realizat mai multe emisiuni: NETrezirea, FeeLynx sau Descoperirile Loredanei. Acum, Loredana prezinta cu entuziasm s...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *