Despre Pastila

„Sa stii sa vorbesti, asta e important in viata.” E o vorba pe care am tot auzit-o atunci cand eram mica. Ma bazez si acum pe ea.

Totusi, in ultimii ani, am descoperit ca exista ceva si mai important decat sa stii sa vorbesti: sa stii sa asculti.

Cumva… atunci cand ai obiceiul sa-i asculti pe cei de langa tine se intampla o magie: incepi sa vorbesti din ce in ce mai bine. Pentru ca atunci cand asculti, descoperi ce e cu adevarat important. Asa ajungi sa vorbesti despre ceea ce conteaza si sa ai un impact mai mare in relatiile cu cei de langa tine.

Si cand spun „sa asculti” nu ma refer doar la „sa taci”. Ascultarea autentica inseamna sa lasi deoparte ce-ti trece prin minte si sa privesti prin ochii celuilalt. Sa fii activ, nu pasiv.

Dupa parerea mea, ascultarea e o abilitatea de baza. Asta e si motivul pentru care am ales sa vorbesc despre sapte trucuri care te pot face sa fii un foarte bun ascultator.

Te invit sa urmaresti Pastila de Buna Dimineata si sa-mi spui apoi care e parerea ta. In ce masura iti folosesc ponturile impartasite de mine si pe care dintre ele obisnuiesti sa le folosesti.

Lasa-mi un comentariu si hai sa continuam discutia.

Iti multumesc,

Loredana

Realizator

Loredana Boghiu este Realizator de emisiuni si Communication Officer Lynx TV Romania. In 2012 a intrat in echipa Lynx si de atunci a realizat mai multe emisiuni: NETrezirea, FeeLynx sau Descoperirile Loredanei. Acum, Loredana prezinta cu entuziasm s...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *