Despre Pastila

Iubesc Ziua si legenda Martisorului. Pe de o parte, pentru ca prevesteste un nou inceput, si apoi, pentru ca-mi vorbeste despre daruire si reusita. O reusita ce rezulta si din faptul ca personajele principale daruiesc mai mult si asteapta mai putin.

Cumva, asta e si ideea pastilei de azi: concentreaza-te mai mult pe ceea ce poti sa oferi si mai putin pe ceea ce astepti de la ceilalti. Daca vrei sa primesti, incepe prin a darui. Daca vrei sa fii ascultat, incepe prin a asculta. Daca vrei sa fii incurajat, incepe prin a incuraja. Si tot asa.

Relatiile sunt vedetele acestui nou sezon Pastila de Buna Dimineata. Timp de cateva saptamani, iti propun sa facem impreuna o lista cu cele mai utile idei care ne pot insipira sa relationam armonios cu cei de langa noi.

Si apropo de armonie si de daruri, in videoul de azi, iti impartasesc trei lucruri pe care le poti face pentru cei dragi. Sunt simple, de efect si le poti aseza langa martisor.

Urmareste Pastila de Buna Dimineata si afla mai multe.

Vizionare placuta!

Cu drag,

Loredana

P.S. Poti citi legenda Martisorului aici. 🙂

Realizator

Loredana Boghiu este Realizator de emisiuni si Communication Officer Lynx TV Romania. In 2012 a intrat in echipa Lynx si de atunci a realizat mai multe emisiuni: NETrezirea, FeeLynx sau Descoperirile Loredanei. Acum, Loredana prezinta cu entuziasm s...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *