Despre Pastila

Stiu pe cineva care a trecut prin 10 operatii. Ultimele doua au fost pe creier. Se recupereaza greu, dar nu si-a pierdut nici optimismul si nici momentele de fericire. La fel de bine, cunosc si oameni sanatosi tun, dar profund nefericiti.

De asta cred ca fericirea e o alegere. Fara sa-mi dau seama, ani la rand, am ales sa fiu nefericita. Faceam o gramada de lucruri care nu-mi faceau bine si nu intelegeam de ce fericirea ma ocoleste de fiecare data.

Asta pana cand… am intalnit mai multi oameni care mi-au spus ceva diferit: fericirea se exerseaza in fiecare zi. Cu cat faci mai multe lucruri care iti fac placere, cu atat esti mai fericita.

La inceput, n-am crezut nimic din toate astea, dar, in timp, am ajuns sa simt ca fericirea vine din obiceiurile pe care le am.

Asa ca, la Pastila de Buna Dimineata, pregatesc bagajul fericirii si pun in el mai multe obiceiuri care ma fac fericita.

Sper sa te inspire! Urmareste videoul si spune-mi apoi, ce anume vrei sa pui tu in bagajul fericirii.

Astept cu entuziasm sa aflu ce iti aduce bucurie si fericire.


Cu drag,

Loredana

Realizator

Loredana Boghiu este Realizator de emisiuni si Communication Officer Lynx TV Romania. In 2012 a intrat in echipa Lynx si de atunci a realizat mai multe emisiuni: NETrezirea, FeeLynx sau Descoperirile Loredanei. Acum, Loredana prezinta cu entuziasm s...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *