Povestea iei contemporane

Povestea iei contemporane

Ziua Națională a fost un prilej oportun pentru ca Izabela Mandoiu și Blouse Roumaine Shop să sărbătorească nu doar ziua românilor de pretutindeni, dar mai ales IA, cel mai reprezentativ brand de țară.

„Povestea iei contemporane” este redată printr-o expoziția de fotografie, susținută de exponate autentic românești, prezentate în lobby la Phoenicia Grand Hotel, dis...

Tinerii care si-au transformat visul in realitate

Tinerii care si-au transformat visul in realitate

Mai intai, au indraznit sa exprime ce-si doresc. Si-au pregatit apoi un super bagaj in care au adaugat mult curaj, zambete molipsitoare, entuziasm debordant si curiozitate din belsug.

In scurt timp, au hotarat sa poarte numele de Zig Zag prin Romania si au pornit in calatoria vietii lor: cinci ani prin toata tara. In fiecare judet, petrec intre 30 si 45 de zile. Descopera locuri, oa...

Despre echipa, perseverenta si rezultate

Despre echipa, perseverenta si rezultate

Eliza Chirila este unul dintre tinerii care arata la fiecare actiune ce inseamna sa te comporti ca un invingator. Ce inseamna sa nu te lasi, sa lupti sa fii mai bun. Ce inseamna sa reusesti. Ce inseamna sa dai mai departe din ce ai primit.

Cand o asculti pe Eliza, iti dai seama succesul in viata tine mai mult de perseverenta noastra decat de sansele pe care le primim sau nu.

Alina Ilioi: Despre viata, iubire si credinta

Alina Ilioi: Despre viata, iubire si credinta

Sunt oameni care pur si simplu nu stiu cum e sa stea pe loc. Asta ne place foarte tare si la Alina Ilioi. Alina are 25 de ani, doua carti publicate, un blog, multe proiecte in care a fost si este implicata, o relatie speciala cu Dumnezeu si zeci de mii de oameni care o sustin si o urmaresc.

Nu stim exact de ce, dar pofta ei de viata ne-a atras ca un magnet. Si, ca s-o cunostem mai bin...

Andrei Popescu: La ce e buna „Legea Tinerilor”

Andrei Popescu: La ce e buna „Legea Tinerilor”

"Avem 5.5 milioane de tineri" spune Andrei Popescu, Secretar de Stat in cadrul Ministerului Tineretului si Sportului. Andrei vorbeste despre puterea pe care tinerii o au pentru a schimba lucrurile in bine: „Cred ca atuurile tinerilor sunt legate cumva de o usoara nebunie frumoasa, adica in continuare visele pot sa devina realitate.”

Nevoile si cerintele tinerilor...