Despre Interviu

„Avem 5.5 milioane de tineri” spune Andrei Popescu, Secretar de Stat in cadrul Ministerului Tineretului si Sportului. Andrei vorbeste despre puterea pe care tinerii o au pentru a schimba lucrurile in bine: „Cred ca atuurile tinerilor sunt legate cumva de o usoara nebunie frumoasa, adica in continuare visele pot sa devina realitate.”

Nevoile si cerintele tinerilor merita sa fie luate in considerare. De aceea, exista Legea Tinerilor, care presupune ca orice strategie pe termen lung sa se faca numai si numai tinandu-se cont de realele nevoi pe care tinerii le au.

Urmareste interviul cu Andrei Popescu si afla mai multe despre legea tinerilor, despre ceea ce ministerul poate sa faca pentru tineri, dar si multe alte noutati, cum ar fi beneficiile unei retele nationale de lucratori de tineret.

Vizionare placuta!


Cu bucurie,

Echipa Lynx

Invitati

Realizator

Loredana Boghiu este Realizator de emisiuni si Communication Officer Lynx TV Romania. In 2012 a intrat in echipa Lynx si de atunci a realizat mai multe emisiuni: NETrezirea, FeeLynx sau Descoperirile Loredanei. Acum, Loredana prezinta cu entuziasm s...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *