Despre Interviu

Sunt oameni care pur si simplu nu stiu cum e sa stea pe loc. Asta ne place foarte tare si la Alina Ilioi. Alina are 25 de ani, doua carti publicate, un blog, multe proiecte in care a fost si este implicata, o relatie speciala cu Dumnezeu si zeci de mii de oameni care o sustin si o urmaresc.

Nu stim exact de ce, dar pofta ei de viata ne-a atras ca un magnet. Si, ca s-o cunostem mai bine, am invitat-o la o cafea. Am vorbit despre cea mai recenta carte a sa, „Te iubesc pe nevazute”, despre cum si-a descoperit pasiunea pentru scris, despre cat de importanta este latura spirituala pentru ea, dar si despre cum a ajuns sa faca voluntariat pentru mai multi copii din Vaslui.

Discutia cu Alina ne-a inspirat, ne-a dat incredere si ne-a amintit de ceea ce spunea Jeremy Schwartz: „traieste fiecare zi ca si cand ar fi ultima, pentru ca una din ele chiar va fi.”

Vizionare placuta!


Cu bucurie,

Echipa Lynx

Invitati

Realizator

Loredana Boghiu este Realizator de emisiuni si Communication Officer Lynx TV Romania. In 2012 a intrat in echipa Lynx si de atunci a realizat mai multe emisiuni: NETrezirea, FeeLynx sau Descoperirile Loredanei. Acum, Loredana prezinta cu entuziasm s...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *