Fundatia Orange | Fond de finantare de 250 de mii de euro

Fundatia Orange | Fond de finantare de 250 de mii de euro

Fundatia Orange deschide finantarile pentru proiectele menite sa imbunatateasca viata persoanelor cu deficiente de vedere si/ sau auz. Prin cea de-a sasea editie a fondului de finantare “Lumea prin culoarea si sunet”, Fundatia Orange ofera in total, pentru toate proiectele castigatoare, 250.000 de euro. Fiecare proiect castigator poate beneficia de o suma cuprinsa intre 20 de mii si 50 de mii de euro.

In acest sens, Fundatia Orange lanseaza un concurs prin care organizatiile neguvernamentale si institutiile publice sunt invitate sa propuna proiecte pe platforma online www.finantare.fundatiaorange.ro. Data limita este 23 ianuarie 2017, ora 17.00.

Ideile de proiecte trebuie sa ofere solutii pentru integrarea sociala si imbunatatirea calitatii vietii acestor persoane cu deficiente. Astfel, Fundatia Orange continua o initiativa inceputa inca din anul 2012: de a facilita accesul la educatie, la sanatate si la cultura pentru persoanele cu deficiente de vedere si/sau de auz.

Proiectele care vor contine propunerile cele mai semnificative, menite sa aduca schimbarile pozitive in viata oamenilor dezavantajați, vor fi desemnate de catre juriul Fundatiei Orange.

Castigatorii editiei precedente au fost: Sense International (Romania), Salvati Copiii, Asociatia Tandem, Asociatia Nationala a Interpretilor Autorizati in Limbaj Mimico-Gestual, Lions Club Arad si Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie din Constanta.

Poti afla mai multe despre aceasta initiativa de pe site-ul Fundatiei Orange.


Articol realizat de Tatiana Simion.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *