Despre Editie

În prima parte a acestei emisiuni, discutăm despre premiul primit, și apoi retras, acordat Oliviei Steer. Ea nu este numai o vajnică luptătoare împotriva vaccinurilor, ci și una care luptă împotriva medicinei ca știință. Printre altele, ea susține efectele vindecătoare ale ”mămăligii vârtoase”.

Partea a doua a emisiunii, o dedicăm unui domn prof. univ dr, laureat al Premiului Academiei Române în anul 1992. Domnia sa susține că sunt dovedite științific călătoriile astrale și a pornit o campanie de promovare a unei cărți dedicate acestui subiect.

Din nefericire nu exista nici o dovada științifică a acestor călătorii astrale, există numai anecdote. Iar dovezile ar fi relativ simplu de obținut prin compararea relatărilor ”călătorilor astrali” cu realitatea. Un exemplu îl veți găsi în această ediție a Cronicii Scepticului.

Cristian Român

Realizator

Cristian Roman are o meserie rara la noi in tara: este scriitor de stiinta. Prefera cuvantul de “scriitor” celui de “jurnalist” deoarece ii place sa imbrace stiinta rece, obiectiva, intr-o poveste frumoasa. Absolvent al facultatii de Aero...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *