Despre Editie

In prima parte a emisiunii discutam despre ”povara adevarului”. Cine are povara demonstrarii adevarului unei afirmații? Cel care o susține? Sau cel care o combate ar trebui sa aduca dovada contrara? Daca nu poti dovedi ca o afirmatie nu este adevarata, atunci ea capata valoarea de adevar? Daca cineva sustine ca suntem invadati de extraterestri iar eu nu pot aduce dovada contrara, rezulta de aici ca suntem cu adevarat invadati de extraterestri?

Ne aflam in fata unei erori de logica. Nu eu trebuie sa demonstrez neadevarul unei afirmatii, ci cel care o sustine trebuie sa aduca dovezile necesare. Iar atunci cand ne aflam in fata unei afirmatii extraordinare dovezile, la randul lor, trebuie sa fie extraordinare.

In partea a doua a emisiunii discutam, din nou, despre biorezonanta si medicina cuantica vibrationala. In clipul nostru veti vedea cum nazbatiile acestea ajung sa fie prezentate ”sub egida UMF Carol Davila”! Veti avea ocazia sa vedeti cam ce se trateaza in cabinetul de biorezonanta al personajului care sustine ca biorezonanta este o stiinta.

In partea a treia a emisiunii vom prezenta doua videoclipuri din timpul unei conferinte dedicate asa numitei medicine alternative. O doamna conf. univ. dr. ne vorbeste despre memoria apei, despre Benveniste si lucrarea sa dedicata homeopatiei care a fost publicata in Nature. Desigur, ne va spune ca articolul a fost retras, dar asta numai din cauza unui soi de conspiratie a oamenilor de stiinta. Vom discuta si noi despre faimosul experiment.

Nu trebuie sa ratati ultimul clip al emisiunii. Aceeasi doamna ne demonstreaza, printr-un experiment, cum se structureaza apa sub forma unei spirale ”sub actiunea unui generator de camp”!

Cristian Roman

Realizator

Cristian Roman are o meserie rara la noi in tara: este scriitor de stiinta. Prefera cuvantul de “scriitor” celui de “jurnalist” deoarece ii place sa imbrace stiinta rece, obiectiva, intr-o poveste frumoasa. Absolvent al facultatii de Aero...

One thought on “Povara Adevarului

  1. FELICITARI,IN SFARSIT MA BUCUR SA AUD O PERSOANA MAI EXPERIMENTATA CE NU ABUZEAZA DE BIBLII,DEOCHII,SI ALTE TAMPENII,HOROSCOP!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *