Despre Editie

#CronicaScepticului

După ce televiziunea publică ne-a făcut supriza de a asocia eclipsa totală de Soare din SUA cu oarece previziuni astrologice, iată că aceeași televiziune recidivează. Aceeași astroloagă ne oferă o analiză numerologică a… numerelor de înmatriculare ale mașinilor care circulă pe drumurile publice! Când ați văzut ultimul documentar din domeniul științei pe TVR? Se pare că la televiziunea publică pseudoștiința alungă știința.

În a doua parte a emisiunii anunțăm sfârșitul lumii. Din păcate ziua cu pricina, 23 septembrie, a trecut și nimic nu s-a întâmplat.

În ultima parte a emisiunii vom discuta despre ”tehnologiile Keshe” care vor salva omenirea și care sunt oferite gratuit întregii lumi. Această tehnologie are aplicații în producerea gratuită a energiei, transporturi, alimentație, medicină. Cu ajutorul ei se poate construi și o navă spațială cu care vom putea călători foarte rapid în Sistemul Solar!

Cristian Român

Realizator

Cristian Roman are o meserie rara la noi in tara: este scriitor de stiinta. Prefera cuvantul de “scriitor” celui de “jurnalist” deoarece ii place sa imbrace stiinta rece, obiectiva, intr-o poveste frumoasa. Absolvent al facultatii de Aero...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *