Echipa LynxTVCele mai urmarie emisiuni.

Cristian Roman

Cristian Roman

Cristian Roman are o meserie rara la noi in tara: este scriitor de stiinta. Prefera cuvantul de “scriitor” celui de “jurnalist” deoarece ii place sa imbrace stiinta rece, obiectiva, intr-o poveste frumoasa.

Absolvent al facultatii de Aeronave, in prezent este redactor sef al revistei „Stiinta si tehnica” si realizator al emisiunii „Masina Timpului” si „Cronica Scepticului”. Laureat al Premiilor Jurnalismului de stiinta UNESCO – Romania, sectiunea presa scrisa (in 2003 si 2007). Autor al cartii „Universul – ultima aventura”.

Loredana Boghiu

Loredana Boghiu

Loredana Boghiu este Realizator de emisiuni si Communication Officer Lynx TV Romania. In 2012 a intrat in echipa Lynx si de atunci a realizat mai multe emisiuni: NETrezirea, FeeLynx sau Descoperirile Loredanei. Acum, Loredana prezinta cu entuziasm si energie Pastila de Buna Dimineata.

Ii plac foarte mult oamenii si crede ca lumea poate fi mai buna prin puterea exemplului. Loredana spune ca intr-o lume in care vorbim mult prea mult despre ceea ce NU se poate, e nevoie mai mult ca oricand sa-i aducem in fata pe acei oameni pasionati, pozitivi si care impreuna schimba Romania in bine.

Alexandru Ciochia

Alexandru Ciochia

Alexandru Ciochia este co-fondator si manager al Lynx Radio & TV. Proiectul Lynx a fost lansat in iunie 2006, fiind prima media audio-vizuala comerciala exclusiv online din Internetul romanesc.

De asemenea, din 1995, Alexandru Ciochia este presedinte al Asociatiei Junior, organizatie neguvernamentala care ofera programe de training si suport pentru tinerii interesati sa dezvolte proiecte in zona media audio-vizuala, fotografie si arta cinematografica.

Are peste 15 ani de experienta ca trainer de traineri.

Si-a inceput cariera in media la 18 ani, la Radio Romania Tineret. A lucrat ca reporter de actualitati la TVR si a coordonat, in calitate de redactor sef, revista Atitudini, publicatie editata de CENTRAS si adresata profesionistilor sectorului neguvernamental non-profit din Romania.

A proiectat si coordonat campanii locale si regionale cu obiective in zona coeziunii sociale, a prevenirii abandonului si a combaterii discriminarii.

Marcian Petrescu

Daca as vrea sa citez din clasici as spune – „BLUES IS MY MIDDLE NAME”, dar cum nu-mi place sa folosesc formule tocite, pot spune despre mine ca sunt un BLUESMAN, un om care respira, traieste, sufera, iubeste in ritm si armonii de blues inca de la 12 ani, varsta la care m-a atins microbul acestui gen muzical. Sunt muzician profesionist, MUZICUTIST(cant la muzicuta), solist vocal, compozitor, profesor de muzicuta, publicist si iata ca RadioLynx mi-a oferit sansa de a fi si om de radio… Toata energia mi-am pus-o in a sluji cu multa credinta BLUES-ul. Sper sa rezonam impreuna pe aceasta muzica unica.

Lucian Stirb

Lucian Stirb

Lucian a absolvit jurnalismul la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca si a petrecut zece ani in presa.

A incercat intotdeauna sa faca informatia accesibila celor interesati si sa o prezinte cat mai limpede posibil. Acum face acelasi lucru si la Terra LIVE.